Jumaat, 1 Disember 2017

Planner Sioca 2018 GIVEAWAY

https://susunatursioca.blogspot.my/2017/10/planner-sioca-2018-giveaway.html

// klik banner di atas untuk join //

TAMAT ; 25 DISEMBER 2017

Rabu, 3 Jun 2015

Hello 2015. Hello June.


Helloooooooooooooooooooooo. 

6 bulan tak bukak blog hahaha. Aktiviti semasa? Keyboard. Tu pun belajar dari adik. *dia paksa tulis ni sebenarnya* Mentang-mentang pandai main keyboard kannn? *smirks* Before that please followhere at here. Thankkk you xD

Hmmm ok. Taktau apa nak tulis so keyboard actually senang juga nak main. Taklah susah sangat. Note pun ulang-ulang. All Of Me, Night Changes, Cup Song, You Are My Sunshine and Sandiwara Cinta. Kadang-kadang salah tapi dia tolong betulkan. Hohoho thank you. *muntah* 

And lepas cuti dapat kertas ujian. Nervous okay. Wish me luck. Haha. 

Okay thats all. See you guys in the next entry! Happy Holidays! :D Bye.

P/s : Follow my instagram : @atiqah.amelya Thank you kbye xD





Rabu, 31 Disember 2014

Wordless Wednesday #1

Assalamualaikum and hello peeps ;D

Hahaha memang wordless harini takda idea langsung nak update blog :/ Tadi adalah scroll Kat Facebook, adalah org2 post quotes. So just nak share ngan koranglah. Hahaha lol. XD

"Once in awhile, let people miss you. Because sometimes when you are always available, people take you for granted because they think you will always stay."

"People are just like flowers. Some are loved, some are judged. Some are cared, some are forgotten. Some are known, some are not. But again, just like flowers, we are all beautiful in our own different ways. But not everyone can see that. And like wilted flowers, some will fade, some will die, because some will give up and some will survive. ✨"

K tu saja. Kbai. :) ✌

Selasa, 30 Disember 2014

Happy Birthday to me! #throwback

Assalamualaikum and hello peeps! :)



 Haha sebenarnya lama dah nak tulis benda ni tapi asyik je tak sempat. Jadi, ada masa nih baik tulis kan? Hehe...

30 November 2014. Yeah special day aku. Haha kenapa pulak? Well, its my birthday! :3 Akhirnya dah 13 tahun :'D Nak rasa happy ke tak? Entahlahhh :/ Tak dapat nak jadi bebudak dah. Huhu sedih jap.

Kita orang sambut simple-simple jaa. Masak-masak sambut kat rumah. Birthday cake ni pun mak buat sendiri. Present pulak adalah sebijik. Perfume yang baunya punyalah kuat dari adik yang tercinta. Thank you lah, dik :P Lawat jap blog dia sini. Haha.

Okaylah. Sampai sini ja entry kali ni. Kbai XD Gambar kek birthday kat bawah ni. :)

 

Jumaat, 14 November 2014

This Might Be The Last...




Hey guys! Dah berkurun rasanya aku dah tak update blog. Busy sangat dengan test and macam-macam lagilah. Memang takda masa langsung nak jenguk blog. Terbiar je.

Sedar tak sedar, dah sebelas bulan aku bersekolah kat SMK St. Joseph. Kat kelas 1A. Memang banyak kenangan pahit, manis, masam semua. XD Dengan guru kelas yang sporting gila dan best *Miss Wong San San* and classmates yang memang pelbagai ragam. Tapi, to be honest, aku memang suka sangat dengan kelas 1A.

Tahun depan, maybe... ada yang pindah ke 2B. So, yeah. This might be the last. Tapi, aku harap kelas 1A takkan terpisah. Aminnnnn. :)

Credits pic to Veronica.

1A :)
*credits pic to Eric