Rabu, 30 April 2014

Kisah KDM

Hello~ Just nak cerita pasal KDM (Kelab Doktor Muda) Semua orang dalam kelab ni from 1A only. Semua gambar2 ni diambil masa kitaorang dah habis main ice and water.

Begini ceritanya~
First tu aku tak main sebab aku taktau yang dorang nak main. Masa tu, Darren dah dapat icekan Aldrick and Mark pulak icekan sorang tu *tak ingat sapa*. Darren and Mark jalan sekeliling 'tawanan' dorang. Kami semua ketawa! Kesian lah 'tawanan' tu. Huhu... Bila 'tawanan' dorang taknak bergerak, Darren buat something! Dia gosok-gosok bibir dia kat pipi Aldrick. Kami semua ingat dia cium pipi Aldrick! Terus semua orang yang main lari jauh dari Darren sebab takut kena jugak! Hehe... Bila aku tengok macam best jak dorang main, aku and my friend join lah! Tapi, kami dua tak kena kejar! Padahal, dekat giler kot jarak kami dua dengan Mark and Darren! Haha! Alhamdullilah~

After finish playing, picture time!
aku yang duduk sebelah cikgu tu... yg pakai spek hitam tu


Ni pulak gambar selfie. Guna handphone cikgu Juliza :D Aku kat tepi je.




p/s : semua gambar ni dari fb cikgu Juliza. :)

Babai *lambai tangan*

Yang benar,
Atiqah Amelya :)
#tired

Tiada ulasan:

Catat Ulasan