Rabu, 14 Mei 2014

Ponteng Kelas?!

Korang nak tau tak? Tadi kan, aku, Nani, Adriana dan Eric ponteng kelas tau! Caya tak? Siapa yang caya tu, GOTCHA! Takdalah kitaorang ponteng kelas... Aku murid yang mengikuti undang-undang sekolah okey? (lah sangat :P) Actually, kitaorang tolong cikgu Juliza tampal-tampal, gunting-gunting, gam-gam benda untuk #KelabDoktorMuda or #KDM. Gambar kami, CALI! (lucu) Nak ketawa rasanya masa tengok tu! xD Adriana tulis macam ayat-ayat yang funny lah kat gambar tu. Gambar aku banyak gila candid! T^T Huhu... Cikgu suruh aku tulis Lagu Pengakap. Nani tulis Ikrar. Eric buat Organisasi. And Adriana tulis macam hias-hias tu. So creative bah she. 

p/s : nanti aku upload gambar kalau cikgu Juliza ada upload kat fb. ^^


2 ulasan: