Sabtu, 11 Oktober 2014

Choir


Hey! Lama tak update. Rindu pulak dengan blog ni x) Okok. Back to the topic. Camni. Kelas aku, 1A, kena pilih untuk buat choir masa hari Anugerah Sabtu depan. Actually, none of us yang nak join choir tu. Tapi sebab pengetua yang suruh, terpaksalah~ Start dari Selasa lepas kitaorang berlatih.

First day tu, kitaorang berlatih kat dewan. Panas gila! --" Berpeluh-peluh je tau T.T Second day, kitaorang berlatih kat gym room. Masih panas tapi adalah sejuk-sejuk sikit. Third day, best! Hujannnnnn! ~ Memang basahlah aku dari tudung sampai ke kasut. Aku tak main hujan k. Aku terpaksa redah hujan sebab masa tu aku kat tandas. TERPAKSA k. (Nasib bukan aku sorang. Hihi.) 

As everybody know (lah sangat), 1A memang hantu selfie or ambik gambar or fie-fie yang ramai-ramai tu. Jadi adalah beberapa orang bawak handphone yang canggih-canggih itu ke sekolah. Amik selfie ramai-ramai, snap gambar. Amik video cikgu (yang mengajar kitaorang choir) tu pun dorang ambik xD #Bila1ABawakHpKeSekolah :P

Hari Anugerah Sabtu depan. So, ada beberapa hari lagi kitaorang nak berlatih. Harap oklah hari tu nanti. :)

Credits to Eric x)


4 ulasan: