Jumaat, 14 November 2014

This Might Be The Last...




Hey guys! Dah berkurun rasanya aku dah tak update blog. Busy sangat dengan test and macam-macam lagilah. Memang takda masa langsung nak jenguk blog. Terbiar je.

Sedar tak sedar, dah sebelas bulan aku bersekolah kat SMK St. Joseph. Kat kelas 1A. Memang banyak kenangan pahit, manis, masam semua. XD Dengan guru kelas yang sporting gila dan best *Miss Wong San San* and classmates yang memang pelbagai ragam. Tapi, to be honest, aku memang suka sangat dengan kelas 1A.

Tahun depan, maybe... ada yang pindah ke 2B. So, yeah. This might be the last. Tapi, aku harap kelas 1A takkan terpisah. Aminnnnn. :)

Credits pic to Veronica.

1A :)
*credits pic to Eric