Selasa, 30 Disember 2014

Happy Birthday to me! #throwback

Assalamualaikum and hello peeps! :)



 Haha sebenarnya lama dah nak tulis benda ni tapi asyik je tak sempat. Jadi, ada masa nih baik tulis kan? Hehe...

30 November 2014. Yeah special day aku. Haha kenapa pulak? Well, its my birthday! :3 Akhirnya dah 13 tahun :'D Nak rasa happy ke tak? Entahlahhh :/ Tak dapat nak jadi bebudak dah. Huhu sedih jap.

Kita orang sambut simple-simple jaa. Masak-masak sambut kat rumah. Birthday cake ni pun mak buat sendiri. Present pulak adalah sebijik. Perfume yang baunya punyalah kuat dari adik yang tercinta. Thank you lah, dik :P Lawat jap blog dia sini. Haha.

Okaylah. Sampai sini ja entry kali ni. Kbai XD Gambar kek birthday kat bawah ni. :)

 

1 ulasan:

  1. Happy belated birthday

    heee kita nak ajak awak join ni boleh *awak kena tag*
    http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/2015/02/liebster-award-by-nrd-sktr.html

    BalasPadam